הוראות הכנה
מרכיבים
מלון בינוני.
כוס בירה לבנה.
2 ביצים.
קורט מלח.
כף שמן.
0.75 כוס קמח.
0.5 כפית סוכר.
שמן לטיגון.
0.5 כוס סוכר מעורב עם קינמון טחון.
אופן ההכנה
לנקות ולקלף את המלון מבפנים ובחוץ.
לפרוס את חצאי המלון לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
לצקת לקערה את הבירה, קמח, שמן, סוכר ו-2 חלמונים.
לערבב היטב.
להקציף קצף קשה מהחלמונים, לערבב עם העיסה של הבירה, ולתת לעמוד במקום חמים במשך כחצי שעה.
לחמם בסיר שמן לחום כמו לטיגון סופגניות. לטבול את פרוסות המלון בעיסה ולטגן בשמן עמוק.
להוציא ולפזר סוכר וקינמון.
להגיש חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון