הוראות הכנה
מרכיבים
לכל סועד-ולפי מספר הסועדים:
שני שניצלים של חזה עוף (לא דפוקים עד כלות- אלא עם קצת עובי)
על כל מנה כזו של חזה עוף -1 בצל גדול פרוס לפרוסות בעובי כחצי ס"מ.
אופן ההכנה
לטגן את חזה העוף במעט שמן זית עם מעט חמאה(לא חובה-לשומרי הכשרות)-במחבת סטייקים,
לאדות ולקרמל את הבצל בסיר סגור,
בתבנית לסדר שכבה של בצל ועליה שכבה של חזה העוף ולכסות בשכבה נוספת של בצל המאודה,
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-20 דקות.
ניתן להגיש על צלחת בליווי אורז בסמטי ועליו לפזר מהבצל וסלט ירקות חיים קצוץ דק עם הרבה מיץ לימון סחוט טרי - או פשוט בפיתה טריה כאמור עם סלט כנ"ל.
מנה אהובה מאוד על ילדים ומבוגרים כאחד!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון