הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 קמח אוסם תופח קטן
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
2 שמנת חמוצה
2 כפיות תמצית וניל
לרוטב
כוס סוכר
כוס מים
תמצית רום
קינמון טחון
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים לעיסה.
מחממים את השמן וכשהשמן מבעבע מנמיכים את הלהבה.
במקביל מכינים את הרוטב ( מים סוכר ותמצית שקדים)
בעזרת 2 כפות: עם כף אחת לוקחים מהעיסה ובעזרת הכף השנייה דוחפים את העיסה לתור הסיר ומטגנים עד שזה מזהיב.
מגישים בצלחת שופכים מעל רוטב וזורים קינמון טחון.
מגיש:
מקור: בולגרי
שתף את המתכון