הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 אבטיח
חופן נענע קצוצה
1/3 כוס מיץ לימון
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
1.צורים כדורים מהאבטיח באמצעות כף פריזיאן או עם כפית
2.מגרדים על פומפיה כפית ג'ינג'ר מקולף
3. קוצצים היטב חופן נענע
4.מכניסים לסיר את הנענע, הג'ינג'ר, חצי כוס מים, 1/3 כוס מיץ לימון, 2 כפות סוכר
ומבשלים עד שהסוכר נמס לגמרי.
5.מקררים עד לטמפרטורת החדר.
6.לשפוך את הרוטב על כדורי האבטיח ולקרר לפחות שעתיים.
מגיש:
מקור: פ. עצמי
שתף את המתכון