הוראות הכנה
מרכיבים
מיכל לאחסון+מכסה (מיכל זכוכית הכי טוב כי הוא לא מעביר טעם לוואי לאבטיח, פלסטיק גם מתאים)
1- אבטיח אישי (במשקכ-2 ק"ג)
4- שיני שום
4- עלים סלרי וגבעול
1- כפית חרדל גרגירים
1- כפית כוסברה
1- כפית פלפל אנגלי
מלח
אופן ההכנה
נוזל ההשריה:
1 - כף גדושה של מלח ממיסים ב-1 ליטר מים
(ממיסים את המלח במים רותחים,שיכסה את כל האבטיח).
משרים את האבטיח במים עם כל המרכיבים. מכסים, משאירים בחוץ בשמש לתקופה של שבוע ולאחר מכן מעבירים למקרר.
ומתחילים להנות.
מגיש:
מקור: 0
שתף את המתכון