חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אגדאשי טופו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחד הדברים המעולים
אגדאשי טופו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחד הדברים המעולים
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם טופו מנוקז מנוזלים
3 כפות עמילן טפיוקה או עמילן תירס
שמן לטיגון
לרוטב:
שלושת רבעי כוס דאשי (ע"ע)
2 כפות מירין
2 כפות רוטב סויה יפני
2 פטריות שיטאקי מושרות וקצוצות
להגשה:
1 גבעול בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
חותכים את הטופו לקוביות בגודל אחיד (גדול או קטן לפי שיקולכם). מרתיחים את חומרי הרוטב יחד ושומרים לם עד להגשה. מחממים שמן לטיגון עמוק. מצפים את הטופו בעמילן הטפיוקה ומנעקים מעודפים. מטגנים בשמן העמוק עד להזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מניחים את קוביות הטופו בצלחת הגשה. יוצקים מעל את הרוטב ומקשטים בבצל הירוק.
מגיש: dylam
מקור: אורלי פלאי רובינשטיין - על השולחן, עפ בועז מאירי ממסעדת סאקורה ומתוך ששת במזרח הרחוק
שתף את המתכון