הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם טופו מנוקז מנוזלים
3 כפות עמילן טפיוקה או עמילן תירס
שמן לטיגון
לרוטב:
שלושת רבעי כוס דאשי (ע"ע)
2 כפות מירין
2 כפות רוטב סויה יפני
2 פטריות שיטאקי מושרות וקצוצות
להגשה:
1 גבעול בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
חותכים את הטופו לקוביות בגודל אחיד (גדול או קטן לפי שיקולכם). מרתיחים את חומרי הרוטב יחד ושומרים לם עד להגשה. מחממים שמן לטיגון עמוק. מצפים את הטופו בעמילן הטפיוקה ומנעקים מעודפים. מטגנים בשמן העמוק עד להזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מניחים את קוביות הטופו בצלחת הגשה. יוצקים מעל את הרוטב ומקשטים בבצל הירוק.
מגיש:
מקור: אורלי פלאי רובינשטיין - על השולחן, עפ בועז מאירי ממסעדת סאקורה ומתוך ששת במזרח הרחוק
שתף את המתכון