הוראות הכנה
מרכיבים
6-10 אגסים, קלופים אך שלמים ולהשאיר את הגבעול
1 כוס סוכר
1 כוס ברנדי
3 מקלות קינמון
1/2 לימון ( שלם על קליפתו)
1 כף קפה נמס
1 כוס יין מתוק
מעט מים
אופן ההכנה
להכניס את האגסים לסיר
לערבב את כל יתר החומרים + הלימון + מקלות הקינמון ולשפוך על האגסים
לבשל 10 דקות מכוסה, להסיר מכסה ולהמשיך לבשל עד לצמצום הנוזלים ל-1/3 מהכמות ההתחלתית שלהם.
להוציא את הלימון ואת מקלות הקינמון
ולהגיש ( חמים או קר) עם או בלי גלידה
מגיש:
מקור: אניק
שתף את המתכון