הוראות הכנה
מרכיבים
בצק לעלי סיגר - ניתן להשיג קפוא - לילה לפני ההכנה מעבירים למקרר
וכשעה לפני ההכנה מוציאים לטמפ' החדר.
5-6 גזרים
1/2 כרוב לבן
חבילת נבטים עבים
רוטב סויה
ביצה
אופן ההכנה
מגרדים את הגזר בפומפיה
חותכים את הכרוב דק
מאדים הכל בווק עם הנבטים
כ- 5 דק' בתוספת של רוטב סויה
מניחים להתקרר מס' דקות.
פורסים עלי סיגר
מוסיפים כ 2 כפות מהירקות המאודים לכל עלה ומגלגלים.
בקצה הבצק מורחים מעט ביצה טרופה ומהדקים את הסיגר.
מטגנים בשמן עד אשר משחים.
מגיש:
מקור: אחותי
שתף את המתכון