חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אגרול שרימפס ברוטב פסטו ויוגורט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אגרול שרימפס ברוטב פסטו ויוגורט brלאוכלי כשר ניתן להחליף את השרימפס בדג זהבון br
אגרול שרימפס ברוטב פסטו ויוגורט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אגרול שרימפס ברוטב פסטו ויוגורט brלאוכלי כשר ניתן להחליף את השרימפס בדג זהבון br
הוראות הכנה
מרכיבים
6 דפי אגרול(בצק סיגרים)
2 זוקיני, חתוכים לרצועות
1 גזר בינוני, חתוך לרצועות
12 שרימפסים קריסטל
1 כפית גרגירי כוסברה יבשים, מעוכים
1 כפית ג'ינג'ר, טרי מגורר
שמן לטיגון עמוק
30 בייבי שרימפס
מלח ופלפל לבן
25 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
לרוטב פסטו:
החומרים:
2 כוסות עלי בזיליקום
2 שיני שום קצוצות
2 כפות צנוברים
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
1 כוס שמן זית
מלח
להגשה:
8-6 פטריות שיטאקי טריות, פרוסות )ללא רגל(
6 עלי מנגולד, שטוחים
2 כפות יוגורט
אופן ההכנה
1 כף שקדים פרוסים, קלויים וקצוצים גס
אופן הכנת השרימפס
1. מכניסים לסיר עם מים רותחים וכפית מלח את
השרימפס והבייבי שרימפס ומבשלים 3-4 דקות מסננים
שוטפים ומניחים בצד
אופן הכנת האגרול
1. מכינים את האגרולים: מניחים את דפי האגרול על
גבי משטח עבודה, חוצים ומניחים במרכז כל עלה
חצוי רצועות זוקיני, גזר ושני שרימפס קריסטל.
מתבלים בכוסברה וג'ינג'ר ומגלגלים ל"סיגר" דק.
בקערית מערבבים קמח עם מים לקבלת עיסה סמיכה
ומדביקים את קצוות הסיגר.
2. במחבת מחממים שמן ומטגנים את ה"סיגרים" עד שהם
מזהיבים. חוצים כל סיגר באלכסון במרכז ושומרים
במקום חם.
מכינים את הפסטו:
1. קוצצים את הבזיליקום במעבד מזון עד שהוא הופך
לעיסה כמעט.מוסיפים את השמן, השום,הצנוברים
והפרמזן ומרסקים גם אותם. מתבלים במלח לפי הטעם.
להגשה: במחבת עם מעט שמן זית מאדים פטריות שיטאקי ומנגולד
ומתבליםבמלח ופלפל. מסדרים על צלחת ומניחים חצאי אגרולים. יוצקים
מעל מעט פיטריות שיטאקי ואת רוטה הפסטו ויוגורט,
מפזרים שקדים. מגישים מיד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון