חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אדנה קבב - קבב טורקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אדנה קבב brקבב מבשר טלה ותבלינים טורקיים, בתוספת פלפל חריף. br אדנה שוכנת בדרום מזרח תורכיה והמטבח המקומי הוא חריף ומתובל.
אדנה קבב - קבב טורקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אדנה קבב brקבב מבשר טלה ותבלינים טורקיים, בתוספת פלפל חריף. br אדנה שוכנת בדרום מזרח תורכיה והמטבח המקומי הוא חריף ומתובל.
הוראות הכנה
מרכיבים
המרכיבים (6 קבבים ארוכים):
700 גרם בשר טלה משובח (מומלץ לשלב חלקים מהשוק וחלקים מהצלעות)
300 גרם שומן טלה (ליה)
1 פלפל אדום (לא חריף), קצוץ דק מאוד
1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק מאוד
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
אופן ההכנה
1.מתבלים את הבשר במלח ובפפריקה, מוסיפים את הפלפלים וטוחנים במטחנת בשר עדיף
להניח את הבשר על קרש חיתוך גדול ובעזרת סכין גדולה קוצצים בתנועות קצרות
ומהירות.
2.כאשר המסה כולה קצוצה דק, יש ללוש את הבשר היטב עד ליצירת גוש אחיד.
3.משפדים על שיפוד מתכת או שיפוד עץ (שהושרה במים) קבב שטוח וארוך.
4.משהים במקרר שעה, כדי שהשומן יתקשה ויאחד את מרכיבי השיפוד.
5.צולים על גריל פחמים ללא רשת, וסופגים את עודפי השומן (אפשר בעזרת שתי פיתות
שיוגשו אחר כך).
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מסעדת Tike ( התמונות של TickTack1 )
שתף את המתכון