חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אווז מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אווז מעושן הינו מעדן הנימוח בפה. brהאווז הינו שומני, ומתאים באופן מושלם לעישון. brמי שיאכל אווז מעושן, עם עור פריך, ובשר עסיסי לא יחליף אותו בשום נתח אחר....
אווז מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אווז מעושן הינו מעדן הנימוח בפה. brהאווז הינו שומני, ומתאים באופן מושלם לעישון. brמי שיאכל אווז מעושן, עם עור פריך, ובשר עסיסי לא יחליף אותו בשום נתח אחר....
הוראות הכנה
מרכיבים
אווז במשקל בינוני
ניתן לעשן אווז שלם (רצוי בתליה) או נתחי אווז
החלקים המומלצים: חזה או שוקיים
לתערובת תיבול:
שמן שומשום
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
הרבה שום כתוש
מלח
פלפל גרוס
מעט דבש או סוכר חום
אופן ההכנה
להכין את תערובת התיבול. לערבב עד לקבלת מרקם אחיד
להגברת העסיסיות, לא להוציא את השומן מהאווז
למרוח היטב את התערובת על האווז
להשאיר במקרר ל- 5 שעות
לעשן בטמפרטורה של 100 עד 120 מעלות , למשך שלוש וחצי שעות
בתאבון
מגיש:
מקור: נסיון אישי
שתף את המתכון