הוראות הכנה
מרכיבים
אווז במשקל בינוני
ניתן לעשן אווז שלם (רצוי בתליה) או נתחי אווז
החלקים המומלצים: חזה או שוקיים
לתערובת תיבול:
שמן שומשום
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
הרבה שום כתוש
מלח
פלפל גרוס
מעט דבש או סוכר חום
אופן ההכנה
להכין את תערובת התיבול. לערבב עד לקבלת מרקם אחיד
להגברת העסיסיות, לא להוציא את השומן מהאווז
למרוח היטב את התערובת על האווז
להשאיר במקרר ל- 5 שעות
לעשן בטמפרטורה של 100 עד 120 מעלות , למשך שלוש וחצי שעות
בתאבון
מגיש:
מקור: נסיון אישי
שתף את המתכון