חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוזני המן במילוי אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוזני המן במילוי אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
½ כוס סוכר.
2 חלמוני ביצה.
¼ כוס ברנדי (אפשר מים).
חבילת מרגרינה עם מלח.
12.5 כוסות קמח.
למלית
כוס סוכר.
כוס מים.
כף תמצית וניל.
3 כוסות אגוזים קצוצים דק.
2 כפות מיץ תפוזים.
קליפת תפוז מגורדת.
100 גרם צימוקים.
אופן ההכנה
לשים בצק מכל הרכיבים ושמים בקירור למשך הלילה.
יש לכסות בניילון על מנת למנוע התייבשות הבצק.
בחלבוני הביצים משתמשים כדי להדביק את אוזני ההמן.
מרתיחים מים וסוכר בסיר קטן, עד שהסוכר נמס לגמרי.
מוסיפים את האגוזים והצימוקים תוך כדי בחישה.
מבשלים כדקה, מסירים מהאש ומוסיפים מיץ וקליפת תפוז.
מצננים היטב לפני המילוי.
אופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה
מגיש: gilai
מקור:
שתף את המתכון