חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוזני המן במילוי עוף עשויות מטורטיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הטורטיה המקסיקנית, עשויה קמח לבן, ניתן להשיג במקפיאים במעדניות המובחרות.מפשירים קודם את הטורטיה ורק אז ממלאים במלית הקרה. אופים 5 דקות בחום גבוה ומגישים עם גואקמולה וסלסה מוכנה.
אוזני המן במילוי עוף עשויות מטורטיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הטורטיה המקסיקנית, עשויה קמח לבן, ניתן להשיג במקפיאים במעדניות המובחרות.מפשירים קודם את הטורטיה ורק אז ממלאים במלית הקרה. אופים 5 דקות בחום גבוה ומגישים עם גואקמולה וסלסה מוכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
במקסיקו מכינים מנה זו מטורטיית קמח תירס.
חומרים ל-8 מנות
8 טורטיות קפואות מתוצרת "טרז פזוס" (1 חבילה)
3/4 כוס פרג שלם (לא טחון)
3/4 כוס רוטב סלסה מוכן
2-3 כפות שמן זית
אופציה בשרית:1 כוס עוף בגריל חתוך לקוביות 1X1 ס"מ
אופציה חלבית:1 כוס גבינה חריפה מגוררת (צ'דר או קשקבל)
להדבקה:1/3 כוס קמח מעורבת במעט מים ליצירת "דבק"
לציפוי:
ביצה טרופה עם כפית שמן זית
2 כפיות פרג שלם
אופציה להגשה:גואקמולה
סלסה מוכנה
אופן ההכנה
מפשירים את הטורטיות (אפשר לילה קודם במקרר או על השייש למשך שעה) לא מומלץ להשתמש בטורטיות "יבשות" מאחר והן נשברות בקיפול.
מחממים מחבת יבשה וקולים את הפרג כמה דקות תוך כדי בחישה. זהירות לא לשרוף, מקרר.
בקערה קטנה מערבבים את הסלסה המוכנה, הפרג והשמן.
פורשים את הטורטיות על משטח עבודה, בעזרת מברשת מורחים את דבק הקמח - מים מסביב לשולי הטורטיה. מניחים 2-3 כפות מלית במרכז הטורטיה. סוגרים כמו אוזן המן עד שנשאר פתח קטן במרכז. מברישים בביצה ומפזרים פרג. מעבירים לתבנית משומנת.
מחממים תנור או טוסטר אובן לחום 250 מעלות ואופים 7-10 דקות.
מגישים חם, עם גואקמולה וסלסה על יד.
מתכון מצויין מהאתר של טרז פזוס
מגיש: Dganit Amitay
מקור:
שתף את המתכון