חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוזני המן פריכים ממולאים אגוזים ומזוגגים במי סוכר נוסח שרתון אנטליה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוזני המן פריכים ממולאים אגוזים ומזוגגים במי סוכר נוסח שרתון אנטליה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק
1 ק"ג קמח בערך (ראו הוראות הכנה)
1 מרגרינה או 11/2 חמאה
1 כוס מים
1 כוס שמן
1 כוס אבקת סןכר
חומרים למילוי
200 גרם אגוזים קצוצים
200 גרם קליפות תפוז מסוכרות וקצוצות
כף קינמון
חצי כוס אבקת סוכר
חומרים לסירופ-
3 כוסות סוכר
1 וחצי כוסות מים
מיץ מלימון אחד
1/2 כף מי ורדים
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק
1.להניח למרגרינה להגיע לטמפרטורת החדר
2.בקערה מניחים את כל החומרים יחד פרט לקמח
3.מזליפים את הקמח אט אט תוך לישה תוך הקפדה שכל החומרים יתאחדו
לבצק פריך ורך - החומרים יספחו בערך קילו קמח להקפיד להוסיף את
הקמח באיטיות אין לדעת כמה קמח יספחו החומרים חשוב מאוד שהבצק יהיה
פריך.
אופן הכנת המילוי
1.לערבב היטב את כל החומרים
אופן ההכנה
1.על משטח עבודה מקומח פותחים עלה דק מאוד ובוצעים עיגולים קטנים
ממלאים במלית ומקפלים לאוזן המן סגורה
2.מסדרים בתבנית עם נייר אפיה אופים ב 180 מעלות עד הזהבה /השחמה
3.מוציאים מהתנור לתוך סיר עם מי סוכר כשהעוגיות חמות ומי הסוכר קרים או
הפוך משהים ל 1 דקה ומוציאים לקערה לקרר לפחות שעה ולהגיש
(יצא רטוב מדי ולא פריך החזירו לתנור למס' דקות )
אופן הכנת הסירופ
1. מכניסים את כל החומרים לסיר קטן ומבשלים על האש עד הסמכה כמו דבש
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון