הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה בינונים-גדולים
4 ביצים
4 מלפפונים חמוצים (גודל: גדול)
קופסת תירס ואפונה (או תערובת קפואה)
1 גזר (לא חובה)
מיונז
מלח, פלפל שחור (לא גרוס)
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה השטופים יחד עם ביצים שטופים וגזר עד שתפוחי האדמה מוכנים. מקררים. מקלפים את תפו"א וגזר וחותכים לקוביות לתוך קערה גדולה. חותכים גם ביצים ומלפפונים חמוצים. מנסים לשמור על אחידות גודל הקוביות של כל המוצרים. לסלט מוסיפים 2/3 קופסת תירס ו-2/3 קופסת אפונה, או מבשלים בערך 2 כוסות מהתערובת הקפואה. מכאן בעצם נשאר להוסיף רק 2-3 כפות מיונז ומלח/פלפל לפי הטעם.
ישנם סוגים שונים של תוספות לסלט זה... אפשר להוסיף:
1) קוביות של חזה עוף מבושל או נקניק מורטדלה.
2) מלפפון טרי ותפוח עץ חתוכים לקוביות
3) ברוקולי מבושל החתוך לקוביות
4) כל דבר שעולה על רוחכם ונראה לכם שישתלב בטעמים 🙂
מגיש:
מקור: בישול ביתי
שתף את המתכון