הוראות הכנה
מרכיבים
חומרי הבסיס לאומלט אחד:
2 ביצים
2 כפות קמח תופח
חומרי המלית:
מלית א':
כ-10 פטריות חתוכות
2 ענפי בצל ירוק קצוץ כולל הפקעת הלבנה
כפית אבקת מרק בצל
כפית אבקת מרק פיטריות
מלית ב':
חופן עלי בזיליקום קצוצים
חופן עלי טימין קצוצים
קוביית בזיליקום של קנור מומסת במעט מים
מלית ג':
חופן עלי כוסברה קצוצים
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
כף אבקת מרק עוף או בטעם עוף
אופן ההכנה
מערבבים היטב בקערה את חומרי הבסיס תוך הבלעה של הקמח בתערובת עד שלא ישארו
גושים. מוסיפים את חומרי המלית שבחרתם ובוחשים היטב לתערובת הומוגנית.
אם התערובת דלילה מדי מוסיפים מעט קמח
אם התערובת סמיכה מדי מוסיפים מעט חלב.
מטגנים במחבת שטוחה על אש נמוכה ביותר עד שמזהיב, הופכים לצד השני
ומטגנים שוב.
בתאבון.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון