חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אומצת סינטה ממולאת במנגולד בליווי רוטב מרווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בכדי להכין את האומצה יש ליצור כיס לאורך הבשר ולעומקו. אם אינכם מקצועיים מספיק בקשו מהקצב בעת הקניה
אומצת סינטה ממולאת במנגולד בליווי רוטב מרווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בכדי להכין את האומצה יש ליצור כיס לאורך הבשר ולעומקו. אם אינכם מקצועיים מספיק בקשו מהקצב בעת הקניה
הוראות הכנה
מרכיבים
אומצת סינטה במשקל קג וחצי
כף פלפל גרוס
מלח גס לפי הטעם
3 כפות חרדל דיזון גרגירים
3 כפות שמן זית
כף רוזמרין קצוץ
2 שיני שום קצוצות
למילוי:
500 גר עלי מנגולד טריים
2 בצלים קצוצים לא גס מידי
מלח ופלפל
שן שום קצוצה
2 כפות שמן זית
לרוטב:
4 כפות עלי מרווה טריה קצוצים דק
700 מ"ל נוזל בישול חום
2 שיני שום קצוצים
יין אדום חצי יבש
בצל 1 קצוץ דק דק
כפית מלח
2 כפות דבש
אופן ההכנה
להוסיף למחבת עם שמן הזית את הבצל עד להזהבה
ולאחר מכן את עלי המנגולד ולטגן עד שנוזלי העלים מופרשים לאחר מכן את השום והתבלינים.
ולקרר לגמרי.
לאחר שהמילוי התקרר למלאות איתו את הבשר ולנעוץ 2-3 קיסמים על מנת לסגור את הכיס שיצרנו.
ליצור מהחרדל מלח גס פלפל גרוס שמן זית השום והרוזמרין תערובת אחידה ולמרוח את הבשר מכל הכיוונים .ולהניח על ירקות שורש חתוכים גס בתבנית נמוכה ולצלות בתנור שחומם מראש
לטמפ של 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד למידת צליה רצוייה מדיום
הרוטב :יש להכינו מראש ולחמם
לחמם בסיר קטן את שמן הזית ולהוסיף את הבצל השום והמרווה ולטגן מעט
להוסיף כמעט חצי בקבוק יין ולצמצם עד למחצית מכמות היין.לאחר מכן להוסיף את נוזל הבישול
ולבשל עוד 10 דקות להשלים טעם במלח פלפל והדבש להמתקה מעט ולהסמיך במעט קמח ומים .ולבסוף לפזר כף 1 של עלי מרווה לרוטב ולכבות .
את האומצה לפרוס לפרוסות בעובי של ס"מ 1 ולהגיש עם תפ"א צלוי או קונפי פטריות ,ליצוק מעל את הרוטב ולקשט ב-3 עלי מרווה .ב ת א ב ו ן!!!!!!!!!!!1
מגיש: איציק גבאי
מקור: אילת
שתף את המתכון