הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם שור עגל פרוס, מושרה ביין אדום
מעט קמח
2 כוסות עגבניות קוביות
1 כוס שמן זית
מלח
פלפל גרוס
1 כוס יין לבן
טימין
6 יח' שום
2 יח' בצל
1/2 ליטר מים
אופן ההכנה
מחממים סיר עם שמן זית. מקמחים את נתחי העגל ועושים "סגירה" בשמן משני הצדדים. מוציאים ושמים בצד. מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבצל, מוסיפים שום ואת העגבניות הקלופות וחתוכות לקוביות. מערבבים היטב ומבשלים יחד מספר דקות. מוסיפים נוזל חום ויין לבן, מחזירים את העגל חזרה לסיר, מטלטלים את הסיר (כדי שלא יידבק) ומוסיפים אלומת טימין טרי.
מכסים את הסיר ברדיד אלומיניום טוב טוב (אם יוצא עשן סימן שזה לא סגור טוב!!!) ומבשלים על אש נמוכה עד לרכות מלאה. במשך כל הזמן לבדוק שהנתחים לא נדבקים ולטלטל את הסיר, ואם חסר נוזל להוסיף
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון