חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוסובוקו עגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוסובוקו עגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם שור עגל פרוס, מושרה ביין אדום
מעט קמח
2 כוסות עגבניות קוביות
1 כוס שמן זית
מלח
פלפל גרוס
1 כוס יין לבן
טימין
6 יח' שום
2 יח' בצל
1/2 ליטר מים
אופן ההכנה
מחממים סיר עם שמן זית. מקמחים את נתחי העגל ועושים "סגירה" בשמן משני הצדדים. מוציאים ושמים בצד. מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבצל, מוסיפים שום ואת העגבניות הקלופות וחתוכות לקוביות. מערבבים היטב ומבשלים יחד מספר דקות. מוסיפים נוזל חום ויין לבן, מחזירים את העגל חזרה לסיר, מטלטלים את הסיר (כדי שלא יידבק) ומוסיפים אלומת טימין טרי.
מכסים את הסיר ברדיד אלומיניום טוב טוב (אם יוצא עשן – סימן שזה לא סגור טוב!!!) ומבשלים על אש נמוכה עד לרכות מלאה. במשך כל הזמן – לבדוק שהנתחים לא נדבקים ולטלטל את הסיר, ואם חסר נוזל – להוסיף
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון