חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוסו-בוקו לבן ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוסו-בוקו לבן ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג נתחי אוסו בוקו לבן (כ-9 חתיכות)
2 גזרים פרוסים גס
2 תפוחי אדמה בינוניים פרוסים לעיגולים בינוניים
1 כרישה
1 בצל גדול חצוי ופרוס
2 שיני שום פרוסות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
¾ כוס יין לבן יבש
½ ליטר ציר עוף
3 כפות שמן זית
שמן לטיגון עמוק
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מחצית מהכרישה פורסים לטבעות דקות ומחצית לרצועות דקות. מחממים את השמן לטיגון עמוק. מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה בשמן העמוק להזהבה יפה. מוציאים לנייר סופג. מטגנים באותו שמן את רצועות הכרישה להזהבה ומוציאים לנייר סופג.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול ורחב ממתכת (שיכול גם להיכנס לתנור). מוסיפים את הבשר ואוטמים מכל הצדדים. מוסיפים את הבצל ומטגנים ביחד עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הכרישה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את השום והצ'ילי ומערבבים שוב. מוסיפים את היין הלבן ובעזרת כף עץ מגרדים את כל מה שנדבק לתחתית הסיר. מוסיפים את ציר העוף ואת הגזר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את תפוח האדמה המטוגן ואת הכרישה המטוגנת. מכסים ומבשלים כך כחצי שעה. מעבירים לתנור שחומם מראש למאה ושמונים מעלות ללא מכסה למשך כרבע שעה נוספת.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון