הוראות הכנה
מרכיבים
4 אוסו-בוקו עגל חלב
2 כפות קמח
מלח, פלפל גרוס
2 כפות שמן זית
1 בצל סגול קצוץ
8 שיני שום שלמות ולא מקולפות
4 עגבניות טריות מקולפות וקצוצות
½ חבילת טימין טרי
1 עלה דפנה
1 בקבוק יין לבן
½ ליטר ציר עוף
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את הבשר ולאחר מכן מקמחים. מחממים את שמן הזית במחבת. משחימים את הבשר משני הצדדים בשמן. מוציאים את הבשר מהמחבת ומוסיפים את הבצל ומטגנים קלות שתיים-שלוש דקות. מוסיפים את היין הלבן וציר העוף ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הטימין ועלה הדפנה ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: שף כריסטיאן זרדז ושף זיו רובין ממסעדת אלהמברה
שתף את המתכון