הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז בוסמטי (אפשר גם אורז רגיל)
4 כוסות מים רותחים
2 כפות שמן
בצל מטוגן (אפשר מיובש)
2 כפות גדושות רסק עגבניות
פפריקה
פלפל שחור
גבישי שום
כף סוכר
כף אבקת מרק עוף
מלח
אופן ההכנה
לטגן את האורז כמה דקות בשמן,
להכין בקערה 4 כוסות מים רותחים להוסיף את הרסק ושאר התבלינים לקערה לעבבר היטב לאיחוד שאר החומרים להוסיף לסיר לבשל על אש קטנה למשך 20 דקות
לאחר הבישול להמתין עוד 5 דקות בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון