הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
בצל בינוני קצוץ דק
5 כפות שמן
כפית פפריקה מעושנת
גמבה אדומה קלויה על האש קלופה וקצוצה
פלפל צילי אדום קלוי על באש מקולף וקצוץ
כפית מלח
כוס אורז בסמטי הודי
2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
הכנה:
מזהיבים את הבצל בשמן
מוסיפים את האורז ומטגנים כ 3 דקות
מוסיפים את הפלפל והגמבה ומערבבים כ דקת נוספת
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב
מוסיפים את המלח והפפריקה ומערבבים
מבשלים עד לרתיחה מנמיכים ללהבה הכי קטנה ומבשלים 20 דקות בסיר מכוסה
כעבור 20 הדקות מסירים את המכסה ומניחים מגבת ואת המכסה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון