חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז אפוי עם כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים, טעים ובעל ריח נהדר.
אורז אפוי עם כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים, טעים ובעל ריח נהדר.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
4 - 3 כבדי עוף צלויים קלות וחתוכים קוביות
כוס פטרוסיליה קצוצה
½ כוס שמיר קצוץ
3 בצלים ירוקים קצוצים
1 בצל רגיל קצוץ
1 עגבנייה גדולה מגוררת
1/3 כוס שמן
מלח ופלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
½ כפית כורכום
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
בע"ה
מחממים תנור ל- 200°c.
מניחים בתבנית חד פעמית את האורז, הבצלים, העשבים, השמן, הכבד
והעגבנייה המגוררת.
יוצקים את המים הרותחים והתבלינים ומערבבים קלות.
מכסים בנייר כסף, מחוררים בכמה מקומות ואופים כשעה.
משהים כרבע שעה, מסירים כיסוי ומערבבים.
המתכונים בספר זה הפכו לבלוג. הקלידו בגוגל "פנינת המטבח", כדאי להציץ...
מגיש: בן חמו
מקור:
שתף את המתכון