הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
4 - 3 כבדי עוף צלויים קלות וחתוכים קוביות
כוס פטרוסיליה קצוצה
½ כוס שמיר קצוץ
3 בצלים ירוקים קצוצים
1 בצל רגיל קצוץ
1 עגבנייה גדולה מגוררת
1/3 כוס שמן
מלח ופלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
½ כפית כורכום
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
בע"ה
מחממים תנור ל- 200°c.
מניחים בתבנית חד פעמית את האורז, הבצלים, העשבים, השמן, הכבד
והעגבנייה המגוררת.
יוצקים את המים הרותחים והתבלינים ומערבבים קלות.
מכסים בנייר כסף, מחוררים בכמה מקומות ואופים כשעה.
משהים כרבע שעה, מסירים כיסוי ומערבבים.
המתכונים בספר זה הפכו לבלוג. הקלידו בגוגל "פנינת המטבח", כדאי להציץ...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון