הוראות הכנה
מרכיבים
4 שוקי עוף
מלח ופלפל
2 וחצי כוסות אורז
¼ כוס שמן
2 בצלים קצוצים
כוס פטרוסיליה קצוצה
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
½ כפית מוסקט
½ כפית זנגויל טחון
5 כוסות ציר עוף (הנוזלים בהם בושל העוף)
אופן ההכנה
1) שמים בסיר את השוקיים, מוסיפים 5 כוסות מים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מבשלים כשעה על אש נמוכה, עד שהעוף יתרכך. מוציאים מן הציר ומצננים.
2) מסירים מן העוף את העור והעצמות וחותכים לנתחים בינוניים.
3) מחממים תנור ל-180°c..
4) שמים בתבנית חד פעמית את האורז,¼ כוס שמן, חתיכות העוף, בצל, פטרוסיליה,
תבלינים, מוסיפים את ציר המרק הרותח ומערבבים.
5) מכסים ביריעת אלומיניום, מחוררים בכמה מקומות ואופים כשעה.
6) מוציאים מהתנור ומשהים 10 דקות. מסירים את היריעה ומערבבים.
המתכונים בספר זה הפכו לבלוג בתפוז אנשים. הקלידו בגוגל "פנינת המטבח"
כדאי להציץ...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון