חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז אפוי עם עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז בטעם של עוד ... br brפתגם: לא יגדל ראש, מבלי שילבין ראש...
אורז אפוי עם עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז בטעם של עוד ... br brפתגם: לא יגדל ראש, מבלי שילבין ראש...
הוראות הכנה
מרכיבים
4 שוקי עוף
מלח ופלפל
2 וחצי כוסות אורז
¼ כוס שמן
2 בצלים קצוצים
כוס פטרוסיליה קצוצה
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
½ כפית מוסקט
½ כפית זנגויל טחון
5 כוסות ציר עוף (הנוזלים בהם בושל העוף)
אופן ההכנה
1) שמים בסיר את השוקיים, מוסיפים 5 כוסות מים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מבשלים כשעה על אש נמוכה, עד שהעוף יתרכך. מוציאים מן הציר ומצננים.
2) מסירים מן העוף את העור והעצמות וחותכים לנתחים בינוניים.
3) מחממים תנור ל-180°c..
4) שמים בתבנית חד פעמית את האורז,¼ כוס שמן, חתיכות העוף, בצל, פטרוסיליה,
תבלינים, מוסיפים את ציר המרק הרותח ומערבבים.
5) מכסים ביריעת אלומיניום, מחוררים בכמה מקומות ואופים כשעה.
6) מוציאים מהתנור ומשהים 10 דקות. מסירים את היריעה ומערבבים.
המתכונים בספר זה הפכו לבלוג בתפוז אנשים. הקלידו בגוגל "פנינת המטבח"
כדאי להציץ...
מגיש: בן חמו
מקור:
שתף את המתכון