הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם אורז לבן לא שטוף חשוב מאוד
ליטר חלב
50 גר' חמאה
200 גר' סוכר
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
1. ממיסים 100 גר' סוכר עם 2 כפות מים ליצירת קרמל בסיסי.
2. מוזגים את הקרמל לתבניות אישיות
3. מבשליםבמשך שעה את האורז בחלב עם + 100 גר' סוכר + סוכר וניל
4. לאחר הבישול מסירים מהאש ומוזגים לתבניות על הקרמל.
5. נותנים להתקרר למשך שעתיים ומגישים
6. בזמן ההתקררות מומלץ להוסיף 2 כפות חלב לתוך כל תבנית על האורז כל רבע שעה
כך יהיה לנו קרמל נוזלי בתחתית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון