הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז רגיל
½ כוס יין משובח שאתם אוהבים
בצל אחד לבן או סגול
תבלינים
שתי כפות שמן
כף אבקת מרק עוף
כפית שום כתוש
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד שיזהיב ומוצאים לצד.
שוטפים כוס אורז היטב עד שהמים שקופים ולהעביר לסיר.
להוסיף שתי כפות שמן ולתבל לפי הטעם, כף אבקת מרק עוף, כפית שום כתוש ולערבב.
להוסיף לסיר ½1 כוסות מים ו-½ כוס יין ואת הבצל, להרתיח לכסות במגבת את הסיר ולסגור עם מכסה מעל המגבת ולבשל על על אש קטנה במשך 15 דקות. לכבות את האש ולהשאיר מכוסה 15 דקות נוספות. אין להרים את המכסה במהלך האידוי .
מגיש:
מקור: מתכון שאני המצאתי
שתף את המתכון