הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות אורז פרסי
1 קופסאת חלב קוקוס
150 גר' חמוציות מיובשות
מלח
אבקת מרק עוף - אני גם נגד, אבל זה טוב במתכון. מי שמתעקש יכול להחליף בציר עוף
2 כפות כורכום
שמן
1 בצל גדול קצוץ
אופן ההכנה
שוטפים את האורז, ומסננים.
קוצצים בצל, ומטגנים בשמן.
מוסיפים את האורז המסונן, ומטגנים קלות.
מוסיפים את חלב הקוקוס, החמוציות, אבק המרק והכורכום.
מוסיפים מים רותחים כדי כיסוי +4 ס"מ מעל. במקרה של אורז בסמטי, מוסיפים יותר מים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים לאש הכי קטנה ומבשלים מכוסה כ-20 דקות.
מגישים ומתענגים.
מגיש:
מקור: אתי אלימלך
שתף את המתכון