הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות אורז (רצוי מסוג בסמטי אך אפשר גם הודי/פרסי)
4-5 כפות שמן זית
3-5 ציפורן שלם
4 הל שלם (לחרוץ את הראש אך לא לקלף)
מקל קינמון
½ כף כורכום
½ כף גרם מסלה
כף מלח או לפי הטעם
2-3 עלי דפנה
6 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
היות והאורז מכיל עמילן אז חייבים לשטוף היטב
לשים בסיר את האורז ולחמם על להבה גדולה עד שכול המים של שטיפת האורז יתאדו
ואז מוסיפים את השמן וכול התבלינים ומערבבים כשהאורז מתחיל להידבק לסיר מוסיפים את המים,
נותנים למים להתאדות ולהגיע לגובה האורז מנמיכים את את הלהבה מערבבים מעט ומכסים את הסיר לכ-20-25 דקות
מגיש:
מקור: הודו
שתף את המתכון