חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז בסגנון הודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי המטבח ההודי מתכון אשר למדתי מהאימא שלי brהמתכון מכיל מרכיב שנקרא גרם מסלה brאת הגרם מסלה מניתן לקנות מוכן brאו להכין בבית - כוסברה טחונה+הל טחון+אבקת צ'ילי טחון+ציפורן טחון+קינמון טחון
אורז בסגנון הודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי המטבח ההודי מתכון אשר למדתי מהאימא שלי brהמתכון מכיל מרכיב שנקרא גרם מסלה brאת הגרם מסלה מניתן לקנות מוכן brאו להכין בבית - כוסברה טחונה+הל טחון+אבקת צ'ילי טחון+ציפורן טחון+קינמון טחון
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות אורז (רצוי מסוג בסמטי אך אפשר גם הודי/פרסי)
4-5 כפות שמן זית
3-5 ציפורן שלם
4 הל שלם (לחרוץ את הראש אך לא לקלף)
מקל קינמון
½ כף כורכום
½ כף גרם מסלה
כף מלח או לפי הטעם
2-3 עלי דפנה
6 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
היות והאורז מכיל עמילן אז חייבים לשטוף היטב
לשים בסיר את האורז ולחמם על להבה גדולה עד שכול המים של שטיפת האורז יתאדו
ואז מוסיפים את השמן וכול התבלינים ומערבבים כשהאורז מתחיל להידבק לסיר מוסיפים את המים,
נותנים למים להתאדות ולהגיע לגובה האורז מנמיכים את את הלהבה מערבבים מעט ומכסים את הסיר לכ-20-25 דקות
מגיש: belker
מקור: הודו
שתף את המתכון