חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז בר בסגנון סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מבקשת מתכון להכנת אורז בר עם אורז מלא וירקות מוקפצים בסגנון סיני
אורז בר בסגנון סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מבקשת מתכון להכנת אורז בר עם אורז מלא וירקות מוקפצים בסגנון סיני
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס אורז מלא עגול
חצי כוס אורז בר
2 כוסות מים
1 אננס טרי קטן
מעט שמן לטיגון
1 שן שום כתושה
2 פטריות שיטאקי יבשות
1 בצל קצוץ
3 כפות עלי בזיליקום קצוצים
רבע כפית קארי
3 כפות רוטב סויה
3 כפות אגוזי קאשיו
1 כפית דבש
מלח ופלפל שחור, טרי טחון
אופן ההכנה
שוטפים היטב את שני סוגי האורז במים קרים וסמים בסיר עם המים
קוצצים דק מאוד את הפטריות היבשות ומוסיפים לסיר
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומתבלים במעט מלח. מכסים ומבשלים כחצי שעה או עד שהאורז רך
מצננים את האורז לפני הטיגון
בינתיים חוצים את האננס לשניים לאורכו ומוציאים בזהירות את תוכנו. קוצצים לקוביות קטנות
בווקק או במחבת גדולה מחממים שמן ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום, האננס והקאשיו ומטגנים כשתי דקות
מוסיפים את האורז, הקארי הדבש והסויה ןמערבבים היטב.
מבשלים כשתי דקות ומוסיפים את הבזיליקום, מלח, פלפל.
טועמים ומתקנים תיבול
מעבירים את האורז החפ לתוך סירות האננס .
מגישים חם
מגיש: שרון שני
מקור: על השולחן
שתף את המתכון