חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז "הגינה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האורז נקרא אורז "הגינה"בגלל הירקות הכלולים בו ובשל צבע האורז השחום שמזכיר את האדמה. brהאורז טיפה מתקתק מזכיר את הטעם התאילנדי. brמנה מטורפת!! brבתאבון.
אורז "הגינה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האורז נקרא אורז "הגינה"בגלל הירקות הכלולים בו ובשל צבע האורז השחום שמזכיר את האדמה. brהאורז טיפה מתקתק מזכיר את הטעם התאילנדי. brמנה מטורפת!! brבתאבון.
הוראות הכנה
מרכיבים
הירקות:
1.פלפלים בשלושה צבעים-אדום,ירוק וצהוב.
2.בצל לבן גדול
3.גזר
4. 10 פיטריות שמפניון טריות
5.רבע כרוב לבן
6.בצל ירוק(חופן קצוץ)
7.שמיר(חופן קצוץ)
שאר החומרים:
1. 5 כוסות אורז
2. 3 כפות סוכר חום
3. כפית פלפל שחור
4.מלח לפי הטעם
5.חצי כפית כמון
6.קמצוץ אגוז מוסקט
7.חצי כוס רוטב סויה
8. 7.5 כוסות מים רותחים
וכמובן מעט שמן
אופן ההכנה
1.חותכים את כל הירקות למקלות דקים.
2.מחממים שמן על הסיר ומתחילים לטגן את הירקות קודם את הבצל לאחר מכן מוסיפים את הגזר אחר כך את הפיטריות והפלפלים ואז את הכרוב(את הבצל ירוק והשמיר תישמרו לסוף שהאורז כבר מוכן.)
3.לאחר שירקות מטוגנים ומבריקים מוסיפים לסיר את האורז ואת כל התבלינים ומערבבים היטב עד לאחידות התערובת וטיגון קל של האורז
4.מוסים גם את רוטב הסויה
5.מוסיפים לסיר מים רותחים-כוס וחצי מים על כל כוס אורז(7.5 כוסות מים רותחים)
מכסים את הסיר ומנמיחים את האש ללהבה נמוכה למשך 15 דקות
6.ממולץ לתת לאורז לנוח עוז 10 דקות עם מכסה סגור
7.להוסיף את השמיר והבצל ירוק לערבב ולהגיש
בתאבון!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון