הוראות הכנה
מרכיבים
6 מנות חלקי עוף
כפית מלח
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
100 גרם רסק עגבניות
4 כוסות מים
2 כוסות אורז שטוף ומושרה חצי שעה במים רותחים
צימוקים [ מי שאוהב ] 100 גרם
3 כפות שמן
אופן ההכנה
לטגן את העוף מכל צדדיו טיגון קל מוסיפים את המלח הפלפל ורסק העגבניות
מערבבים היטב מוסיפים את המים מרתיחים היטב ומבשלים כ 30 דקות
מוסיפים את האורז מורידים את האש למינימום ומבשלים כ 30 דקות בסיר מכוסה
כאשר המכסה מכוסה במגבת מכבים את האש ומגישים
לליוי צלוחית "טורשי" חריף
בתאבון
מגיש:
מקור: סבתא נגיבה
שתף את המתכון