הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז "יסמין"
1 כפית מלח
4 כוסות מים רותחים
5 כפות שמן "קנולה"
אופן ההכנה
לשטוף את האורז במסננת לסינון העמילן, בתוך סיר של לפחות 3 ליטר לשים את השמן ולתוך השמן לשים 3 כפות אורז ולטגן עד לקבלת צבע זהוב. להוריד את הסיר מהגז ולהוסיף את שאר האורז, להוסיף 1 כפית מלח ואת המים הרותחים, להחזיר לגז להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 20 דקות עד לקבלת שקעים באורז. להמתין כ-10 דקות לערבב במזלג ולהגיש.
בתיאבון!!!
חנה ששון
מגיש:
מקור: טורקיה
שתף את המתכון