חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז טורקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האורז טעים מאוד מתאים כתוספת לכל מנת בשר וטעים מאוד גם בנפרד.
אורז טורקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האורז טעים מאוד מתאים כתוספת לכל מנת בשר וטעים מאוד גם בנפרד.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז "יסמין"
1 כפית מלח
4 כוסות מים רותחים
5 כפות שמן "קנולה"
אופן ההכנה
לשטוף את האורז במסננת לסינון העמילן, בתוך סיר של לפחות 3 ליטר לשים את השמן ולתוך השמן לשים 3 כפות אורז ולטגן עד לקבלת צבע זהוב. להוריד את הסיר מהגז ולהוסיף את שאר האורז, להוסיף 1 כפית מלח ואת המים הרותחים, להחזיר לגז להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 20 דקות עד לקבלת שקעים באורז. להמתין כ-10 דקות לערבב במזלג ולהגיש.
בתיאבון!!!
חנה ששון
מגיש:
מקור: טורקיה
שתף את המתכון