הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז מבושל, קר
1 בצל קצוץ לקוביות גדולות
1/2 פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות
1 גזר בנוני קצוץ לקוביות קטנות
1/2 כוס אפונה ירוקה קפואה
1/2 כוס תירס קפוא
2 ביצים טרופות
2 בצלים ירוקים חתוכים לחתיכות באורך 1 ס"מ
3 כפות רוטב סויה
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
לחלוט מעט את האפונה והגזר, אפשר לשים מעט מים ולהכניס מספר דקות למיקרו.
לחמם 3 כפות שמן (רצוי במחבת טפלון) ולטגן את הפלפל האדום לאחר כדקה להוסיף את הגזר ולאחר דקה נוספת את הבצל, לאדות מספר דקות אין להשחים.
לפורר היטב את האורז ולהוסיפו למחבת ולטגן כ 4 דקות, להוסיף את האפונה והתירס ולערבב, להוסיף פלפל שחור, מלח ורוטב סויה ולערבב.
ליצור במרכז המחבת גומה לשפוך 1/3 מכמות הביצה, לתת לביצה להיקרש ואז לחתוך למספר חתיכות ולערבב, לעשות כך גם עם יתרת הביצים.
לפזר מעל את הבצל הירוק לטגן מעט ולהגיש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון