חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז מלא עם בטטה ופלפל אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז מלא עם בטטה ופלפל אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז מלא
1 בטטה קטנה קלופה וחתוכה לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
2 כוסות מים
אופן ההכנה
להשרות את האורז כשעתיים במים, לשטוף ולסנן.
לטגן בצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את השום ולערבב כחצי דקה להוסיף בטטה ופלפל אדום
לערבב מספר דקות יחד.
להוסיף את האורז , הפטרוזיליה והתבלינים לערבב ולהוסיף מים, להביא לרתיחה ראשונה בסיר
מכוסה חלקית, להנמיך לאש בינונית ולהמשיך לבשל כ-45 דקות עד שהמים נספגים באורז.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון