הוראות הכנה
מרכיבים
- אורז חום פרסי אורז מלא 200 גרם
- עדשים ירוקים יבשים 200 גרם
- רבע כף פלפל שחור (למי שאוהב יותר חריף להוסיף חצי כף פפריקה חריפה)
כף שטוחה של מלח בישול
כף כורכום
כף פפריקה (למי שהוסיף פפריקה חריפה לא צריך)
- ליטר ו 100 מ"ל מים
אופן ההכנה
לשים את האורז והעדשים בסיר, לשפוך עליהם את המים,
מוסיפים את התבלינים, מביאים לרתיחה. מכסים עם מכסה ושמים על קירה הכי קטנה ועל האש הכי קטנה שיש במשך 45 דקות . בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון