הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז מבושל
גזר אחד - חתוך לקוביות קטנות
פלפל אדום אחד - קוביות קטנות
בצל - קוביות קטנות
כוס אפונה ירוקה - קפוא
כוס מרק עוף (אפשר כף אבקת מרק עם מים חמים)
רוטב סויה
שמן
ביצה
אם רוצים, ניתן להוסיף בשר עוף/בקר
אופן ההכנה
2 כפות שמן ומאדים (לא מטגנים) את הבצל - 3 דקות מוסיפים את הגזר 3 דקות ומוסיפים את הפלפל 2 דקות (הזמנים מצטברים) מוסיפים את האורז ומטגנים הכל יחד 5 דקות מוסיפים את האפונה עוד דקה לחימום ואיחוד טעמים (זה השלב בו אפשר להוסיף הבשר שטוגן - אם רוצים).
טורפים את הביצה. יוצרים "גומה" במחבת עם האורז והירקות עד לתחתית, יוצקים את הביצה ומערבבים במהירות לאחר שהביצה נקרשת יש לערבב את המסה של האורז והירקות. מוסיפים 2 כפות רוטב סויה. כוס מרק חם
ומשאירים כ-5 דקות לאיחוד טעמים. טועמים ומתקנים תיבול.
מגישם חם
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון