חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז סיני עם ירקות וביצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז מבושל עם ירקות מטוגנים ובסוף מוסיפים ביצה. למנה זו 2 שלבים. הכנת האורז אפשר אורז מאתמול.
אורז סיני עם ירקות וביצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז מבושל עם ירקות מטוגנים ובסוף מוסיפים ביצה. למנה זו 2 שלבים. הכנת האורז אפשר אורז מאתמול.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז מבושל
גזר אחד - חתוך לקוביות קטנות
פלפל אדום אחד - קוביות קטנות
בצל - קוביות קטנות
כוס אפונה ירוקה - קפוא
כוס מרק עוף (אפשר כף אבקת מרק עם מים חמים)
רוטב סויה
שמן
ביצה
אם רוצים, ניתן להוסיף בשר עוף/בקר
אופן ההכנה
2 כפות שמן ומאדים (לא מטגנים) את הבצל - 3 דקות מוסיפים את הגזר 3 דקות ומוסיפים את הפלפל 2 דקות (הזמנים מצטברים) מוסיפים את האורז ומטגנים הכל יחד 5 דקות מוסיפים את האפונה עוד דקה לחימום ואיחוד טעמים (זה השלב בו אפשר להוסיף הבשר שטוגן - אם רוצים).
טורפים את הביצה. יוצרים "גומה" במחבת עם האורז והירקות עד לתחתית, יוצקים את הביצה ומערבבים במהירות לאחר שהביצה נקרשת יש לערבב את המסה של האורז והירקות. מוסיפים 2 כפות רוטב סויה. כוס מרק חם
ומשאירים כ-5 דקות לאיחוד טעמים. טועמים ומתקנים תיבול.
מגישם חם
בתאבון
מגיש: אבי_טל
מקור: עצמי
שתף את המתכון