הוראות הכנה
מרכיבים
שמן
2 כוסות אורז
1 בצל גדול
2 עגבניות
2 פלפלים אדומים
מים רותחים
פלפל שחור גרוס
אבקת מרק עוף
כורכום
אופן ההכנה
מטגנים בסיר בצל עד שישחים, ומיד מוסיפים אליו את העגבניה, ולאחר כדקה, מוסיפים את הפלפלים
מערבבים היטב, ומוסיפים את האורז, לערבב כ 2 ד' ללא הפסקה.
ומיד מוסיפים את המים הרותחים, עד שיכסו את האורז.
ומוסיפים את התבלינים
מכסים ומעבירים ללהבה נמוכה כ-30 ד'.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: סבתא
שתף את המתכון