הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז ארוך
½1 כוסות מים רתוחים
½ כוס איטריות דקות למרק
1 בצל קצוץ דק
כפית אבקת מרק עוף או פטריות
מלח לפי הטעם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל בסיר עד הזהבה.
2. מוסיפים את האורז והאיטריות ומטגנים-מקפיצים דקה או שתיים
3. מוסיפים את המים הרתוחים והתבלינים ומכסים את הסיר.
4. נותנים למים לרתוח שוב ומיד מורידים לאש קטנה.
5. מבשלים על אש קטנה 10-15 דקות לפי סוג הסיר (10 דקות בסיר עבה, 15 בסיר דק).
6. בסוף הבישול שמים מגבת בין הסיר למכסה למשך 5-10 דקות לספוג את האדים ומגישים.
מגיש:
מקור: סבתא רינה
שתף את המתכון