הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
1 בצל גדול קצוץ
2 כוסות תירס קפוא
2 כוסות אפונה קפואה
2 כפות אבקת מרק עוף
2 כוסות מים רותחים
פלפל שחור גרוס טרי
3 כפות שמן
אופן ההכנה
להשרות את האורז במים כחצי שעה.
לטגן את הבצל עד להזהבה בהירה.
לסנן את האורז ולהוסיף לבצל.
להוסיף את התירס, האפונה, והפלפל השחור.
להוסיף 2 כוסות מים רותחים ושתי כפות מרק עוף.
להביא לידי רתיחה להנמיך את הלהבה ולבשל 20 דקות
בתאבון,
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון