חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב בולונז טעים מאד, מתאים כתוספת על אורז ולא רק על ספגטי. כדאי, תנסו ותהנו. והכי חשוב!!! ילדים משתגעים על המנה הזו!!
אורז עם בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב בולונז טעים מאד, מתאים כתוספת על אורז ולא רק על ספגטי. כדאי, תנסו ותהנו. והכי חשוב!!! ילדים משתגעים על המנה הזו!!
הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם בשר טחון - אפשר מעורב בקר עם עוף, בקר עם הודו
1 קופסא גדולה של עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
פפריקה מתוקה
1 כף אבקת מרק עוף
2 שיני שום כתוש
מלח, פלפל
אורגנו בכמות נדיבה (2-3 כפות)
2 לחיצות קטנות מבקבוק קטשופ
2 כוסות אורז בסמטי הודי
אופן ההכנה
לטגן במעט שמן את הבשר הטחון עד שכולו פירורים והנוזלים צומצמו.
להוסיף את תכולת קופסת העגבניות המרוסקות ואת יתר החומרים.
לערבב ולבשל כ-20 דקות על אש קטנה.
לבשל את האורז לפי הוראות היצרן.
בהגשה, להניח על צלחת אורז ומעליו את הבשר - בולונז.
בתיאבון
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון