הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
3 גזרים מגוררים גס
2 כוסות אורז
3 כוסות מים
2 כפיות מלח
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את הגזר ומאדים תוך ערבוב כשתי דקות. מוסיפים את האורז וממשיכים לערבב ביחד. מוסיפים את הבצל וממשיכים לערבב ביחד עוד כשתיים עד שלוש דקות. מוסיפים את הצלח ומערבבים. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לאש נמוכה לכ-17 עד 20 דקות. אמור לצאת מעט דביק.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: שי גולן
שתף את המתכון