חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם חלב (טורקי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני חושבת שזה נקרא פלאן אורז . brאני מחפשת המון זמן את המתכון. brאני השמח מאוד לקבל אותו brהמון תודה brfabi69
אורז עם חלב (טורקי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני חושבת שזה נקרא פלאן אורז . brאני מחפשת המון זמן את המתכון. brאני השמח מאוד לקבל אותו brהמון תודה brfabi69
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם אורז
100 גרם מרגרינה
בצל גדול קצוץ
כפית זרעי הל כתושים
כפית זרעי כמון כתושים
כפית כורכום
כפית כמון
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח
עלה דפנה
1ליטר חלב
חצי כוס פיסטוקים קצוצים
חצי כוס משמשים יבשים קצוצים
צחצי כוס תמרים קצוצים
אופן ההכנה
את האורז משרים במים למשך כשעה ומסננים
בסיר יש לחמם את המרגרינה ולהזהיב את הבצל
מוסיפים אתהתבלינים ומטגנים כ2-3 דקות
מוסיפים את האורז המסונן ומטגנים כ2-3 דקות נוספות
מוסיפים את החלב ומבשלים על להבה בינונית 20-25 דקות עד שהאורז מוכן
מסירים את המכסה למשך כ5 דקות כדי לאפשר לאדים לצאת
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב בעזרת מזלג
*ניתן להחליף את הפיסטוקים באגוזי קשיו
*ניתן להשתמש בפירות יבשים אחרים
מגיש: davids
מקור: טורקי
שתף את המתכון