חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז מבושל היטב עם מעט ירקות נעשה מנה חגיגית לאירוח.
אורז עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז מבושל היטב עם מעט ירקות נעשה מנה חגיגית לאירוח.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז פרסי קלסי
ירקות קצוצים דק לפי הפרוט הבא– (למדוד את הכמות אחרי הקיצוץ)
2 כפות פטריות שמפיניון
2 כפות כרוב לבן עם מעט גזר מרוסק דק
1 כף פלפל צהוב
3 כפות בצל
3 כפות שמן זית משובח
½ כפית מלח
½1 עד 2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
לחמם שמן זית בסיר בינוני ולהוסיף את הבצל הקצוץ.
להרתיח מים בקומקום ובינתיים לטגן את הבצל עד שיזהיב. להוסיף את הירקות הקצוצים , לערבב ולטגן מעט. להוסיף את האורז , לערבב ולטגן מעט. לצקת ½1 עד 2 כוסות מים רותחים לסיר ולערבב את הירקות והאורז. בזמן שהרתיחה מתחילה, להנמיך את האש ולכסות את הסיר. לבשל על אש נמוכה במשך 20 דקות עד שהמים נספגים והאורז מבושל. לפתוח מכסה ולערבב קלות. לסגור את מכסה הסיר לכבות את האש ולהמתין 5 דקות נוספות. לבדוק תיבול ולתקן אם צריך.
להגיש חם
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון