חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז עם כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם כבד עוף קצוץ דק
½1 כוסות אורז
½ בצל קצוץ דק
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
2 כוסות מרק עוף
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת עמוקה בעלת מכסה. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד חצי דקה. מוסיפים את הכבד ומערבבים היטב לסגירה מכל הכיוונים. מוסיפים את המלח והפלפל ומטגנים הכל יחד כדקה. מוסיפים את האורז ומערבבים יחד כחצי דקה. מוסיפים את מרק העוף, מערבבים ומכסים. מנמיכים את האש לאחר הרתיחה ומבשלים כשלוש עשרה דקות. משאירים מכוסה כרבע שעה לאחר הבישול.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון