הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם כבד עוף קצוץ דק
½1 כוסות אורז
½ בצל קצוץ דק
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
2 כוסות מרק עוף
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת עמוקה בעלת מכסה. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד חצי דקה. מוסיפים את הכבד ומערבבים היטב לסגירה מכל הכיוונים. מוסיפים את המלח והפלפל ומטגנים הכל יחד כדקה. מוסיפים את האורז ומערבבים יחד כחצי דקה. מוסיפים את מרק העוף, מערבבים ומכסים. מנמיכים את האש לאחר הרתיחה ומבשלים כשלוש עשרה דקות. משאירים מכוסה כרבע שעה לאחר הבישול.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון