הוראות הכנה
מרכיבים
חלקי עוף, אפונה קפואה, גזר גמדי, פולים קפואים.
תפו"א, תבלינים, אורז ירק קצוץ דק
אופן ההכנה
לטגן 1 בצל בשמן , כאשר מזהיב מוסיפים כף פפריקה + ½ כף רסק עגבניות, מבשלים על אש נמוכה מספר דקות, אח"כ מוסיפים ירק קצוץ דק (פטרוזיליה, כוסברה ושמיר) + גזר גמדי+ פולים + אפונה בערך ½ כוס מכל סוג, מוסיפים מלח ומבשלים 10 דקות. אח"כ מוסיפים את העוף והתפו"א (חתוכים לרבעים) למשך ½ שעה על אש נמוכה.
מוסיפים בערך 2 כוסות מים וכאשר המים רותחים מוסיפים בערך ¾ כוס אורז , את התבלינים מעט כורכום, פלפל שחור, ומבשלים בערך עוד 20 דקות עד שהאורז מוכן.אם התבשיל יצא סמיך מדי יש אפשרות להוסיף מעט מים על מנת שיהיה מעט נוזלי.
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון