הוראות הכנה
מרכיבים
קופסת עלי חמציץ
בצל גדול,קצוץ
3 כפות אורז
2 כפות א.מרק עוף
1 ביצה
4 כוסות מים
2 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד שמשחים,
מוסיפים עלי חמציץ קצוצים,מים,א.מרק עוף,מלח ופלפל,מביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה,מבשלים כ--10 דקות,מוסיפים את האורז וממשיכים לבשל עוד מס' דקות.
טורפים את הביצה עם מיץ הלימון,ומזליפים באיטיות לתוך המאק תוך כדי ערבוב,מכבים את האש.
ניתן לאכול חם או קר,,בלווית שמנת או יוגורוט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון