הוראות הכנה
מרכיבים
1. חצי חבילת פול ירוק (קפוא של סנפרוסט או כל חברה אחרת).
2. חצי ק"ג אורז לבן
3. כוס פטרוזיליה קצוצה
4. כוס כוסברה קצוצה
5. חצי כוס שמיר קצוץ
6. בצל גדול קצוץ
7. מלח, פלפל לבן, כפית כרכום, ומעט אבקת מרק
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל עד להזהבה יפה.
2. מוסיפים את הפול הירוק וכל הירק ומטגנים מעט את הכל.
3. מתבלים את הפול עם התבלינים ומוסיפים כוס מים.
4. מבשלים את הפול כ-15 דקות עד שהפול מתרכך. (ניתן להוסיף מים לפי הצורך).
5. מוסיפים את האורז לפול ומוסיפים מים לפי הצורך לבישול האורז (בערך 2 וחצי כוסות).
6. מבשלים את האורז כ-20 דקות.
7. מגישים בצלחת שבמרכזה כל סלט ירקות.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון