חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם פול ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התבשיל אורז הוא מאוד בריא בנוסף שיש בו פול ירוק. (הפול הירוק מומלץ משקיות קפואות). הילדים מאוד נהנים לאכול את התבשיל שבתוספת מעל יש סלט ירקות.
אורז עם פול ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התבשיל אורז הוא מאוד בריא בנוסף שיש בו פול ירוק. (הפול הירוק מומלץ משקיות קפואות). הילדים מאוד נהנים לאכול את התבשיל שבתוספת מעל יש סלט ירקות.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. חצי חבילת פול ירוק (קפוא של סנפרוסט או כל חברה אחרת).
2. חצי ק"ג אורז לבן
3. כוס פטרוזיליה קצוצה
4. כוס כוסברה קצוצה
5. חצי כוס שמיר קצוץ
6. בצל גדול קצוץ
7. מלח, פלפל לבן, כפית כרכום, ומעט אבקת מרק
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל עד להזהבה יפה.
2. מוסיפים את הפול הירוק וכל הירק ומטגנים מעט את הכל.
3. מתבלים את הפול עם התבלינים ומוסיפים כוס מים.
4. מבשלים את הפול כ-15 דקות עד שהפול מתרכך. (ניתן להוסיף מים לפי הצורך).
5. מוסיפים את האורז לפול ומוסיפים מים לפי הצורך לבישול האורז (בערך 2 וחצי כוסות).
6. מבשלים את האורז כ-20 דקות.
7. מגישים בצלחת שבמרכזה כל סלט ירקות.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון