חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם שעועית אדומה וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אכלנו פעם ב"עדנה" אורז מדהים עם גזר ושעועית אדומה ועוד הפתעות, מאוד רוצה לשחזר את הטעם.
אורז עם שעועית אדומה וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אכלנו פעם ב"עדנה" אורז מדהים עם גזר ושעועית אדומה ועוד הפתעות, מאוד רוצה לשחזר את הטעם.
הוראות הכנה
מרכיבים
מים,אורז,שועית אדומה,שמן,גזר,תפוחי אדמה
תבלינים:מלח,קורקום,הל וקינמון
אופן ההכנה
מרתיחים מים בסיר ומבשלים כוס שועית אדומה עד שהיא נעשית רכה מסננים ושמים בצד.
5,6 גזרים חותחים לרצועות דקות וקטנות ומטגנים במחבת עם קצת שמן עד שנהיה לו צבע חום,אחכ מרתיחים מים בסיר עם מלח וכפית קורקום ואחרי שזה רותח מוסיפים 3 כוסות אורז עד שהאורז מתבשל חצי בישול שוטפים ומסננים ומערבבים באורז במסננת כף קינמון וכף הל . בסיר לשפוך רבע כוס שמן עם כף מים וקצת קורקום לערבב ולסדר פרוסות תפוחי אדמה ועל התפוחי אדמה לסדר בשכבות אורז ,שועית אדומה וגזר ככה שלמעלה ישאר קצת אורז, להשים על הגז וכשיוצא אדים לשפוך למעלה קצת שמן 5 דקות על אש גבוהה ואחכ על אש נמוכה בערך שעה...בתאבון ובהצלחה
מגיש:
מקור: פרסי
שתף את המתכון