חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם תירס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ
אורז עם תירס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות אורז
1 קופסא תירס מסונן ממים
1 בצל גדול מגורד
1 תפוח אדמה קלוף פרוס לפרוסות
תבלינים : מלח, פלפל, אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עם כפית שמן להוסיף את התריס והתבלינים לערבב היטב כמה דקות
לשים בצד.
לקחת את האורז לבשל עם כף מלח , חצי בישול לסנן לשטוף ולערבב אם התריס
לשים בסיר מעט שמן + מעט כורכום לערבב עם השמן עד נעשה צהוב
לפזר בתחתית הסיר פרוסות תפוח אדמה לשפוך את האורז המעורבב מעליו
לבשל על אש גדולה 7-5 דקות , להקטין את האש להכי נמוך
לקחת קערה קטנה לשים כפית מלח עם מים לערבב היטב עד המלח יימס להוסיף
3 כפות שמן לפזר לעל האורז להמשיך לבשל עד שהאוז נעשה רך.
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון