חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז צהוב בניחוח קינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצלנו בבית לא מוותרים על זה
אורז צהוב בניחוח קינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצלנו בבית לא מוותרים על זה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
4 כוסות מים רותחים
בצל גדול קצוץ דק
שמן
כורכום
קינמון
מעט אבקת שום
1 כפית אבקת מרק עוף
מלח
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד שישחים
להוסיף את האורז לטגן כ- 2 דק'
להוסיף התבלינים לטגן אבל ממש מעט ומיד להוסיף את המים
לכסות ולבשל על אש בינונית 20 דק' לאחר הבישול להשאיר מכוסה כ- 10 דק'
בתאבון
טיפ!!!!!!
רוצים אורז אחד אחד לעטוף את המיכסה במגבת מטבח מבפנים מנסיון תמיד מצליח
נ.ב ניתן להוסיף בהגשה עם שקדים וצימוקים מטוגנים
מגיש: קובי10
מקור:
שתף את המתכון